Despre SELFIE 360 IASI

Venim cu un concept nou în zona de entertainment pentru evenimente: Video Booth 360° Iasi (Selfie 360 Iasi). Le oferim invitaților voștri o experiență inedită, captând trăirile și emoțiile lor în videoclipuri de câteva secunde.

Vă alegeți cele mai distractive accesorii și, în timp ce vă arătați mișcările preferate de dans, camera video se rotește în jurul vostru. Videoclipurile au efecte vizuale (slowmotion, fastmotion, boomerang, plus alte accesorii fun) și pot fi personalizate cu un logo și o melodie de fundal, în funcție de preferințele voastre.

Un clip video este gata în 1-2 minute și are durata de 20 secunde în formă finală. Acestea pot fi trimise printr-un link de acces (QR CODE). În plus, asigurăm arhivarea videoclipurilor timp de 3 luni.

Videobooth 360 Iasi la locatia dvs.

Asigurăm transportul echipamentului video la locație, amenajarea unui spațiu dedicat, realizăm, distribuim și arhivăm videoclipurile 360° cu diferite efecte vizuale. În plus, oferim accesorii distractive pentru realizarea unor videoclipuri cât mai creative.

Ne putem deplasa oriunde în țară. În zona Iasi, deplasarea este gratuită, iar în restul țării se percepe un cost de transport și cazare, în funcție de locația evenimentului.

Selfie 360 Iasi
selfie 360 Bucuresti Oglinda magica Iasi
APEL TELEFONIC
Deschide CHAT
Aveti nevoie de ajutor?Consultant online
Buna!
Numele meu este Ciprian. Cum te pot ajuta?